Bemiddelen van vakmensen uit EU-lidstaten

Werven in meerdere EU-lidstaten
FTM Werving & Advies beschikt over een groot netwerk van Europese vakmensen van LBO t/m universitair niveau. Het betreft veelal kandidaten die al in Nederland werken of werkzaam zijn geweest. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met personeelsintermediairs uit diverse landen binnen de Europese Unie, waaronder Groot- Brittannië, Polen, Duitsland en Spanje.

Diverse opleidingsniveaus
Doordat onze partners ook hoger opgeleid personeel rekruteren, kunnen wij u op alle niveaus van dienst zijn. Dit stelt ons in staat om op korte termijn vacatures te vervullen waarvoor moeilijk regulier personeel te vinden is.

Kandidatenaanbod

-  Productiemedewerkers
-  Engineers
-  Magazijn/logistiek medewerkers
-  Bouwpersoneel
-  Metaalwerkers
-  Composietwerkers
-  Leidinggevend personeel


Engels, Duits of Nederlands sprekend
De meeste hoger opgeleide kandidaten spreken voldoende Engels of Duits en soms ook Nederlands. Bij aanvragen van lager geschoold personeel zorgen wij dat er in de groep altijd een goede balans is van medewerkers die Engels of Duits kunnen communiceren. Waar nodig organiseren wij begeleiding door medewerkers die zowel de Nederlandse als de vreemde taal spreken. Tevens dragen wij zorg voor vervoer en gedegen huisvesting voor de werknemers.

Payrollen van uw buitenlandse medewerkers
Werft u liever zelf uw personeel, maar wilt u deze mensen wel flexibel inzetten? Laat FTM Werving & Advies uw medewerkers payrollen. U krijgt dan een fikse korting op het reguliere tarief omdat wij geen wervingsinspanningen hebben verricht. Maximale flexibiliteit tegen minimale kosten.
Terms and conditions  |  Disclaimer
  > LoginCall me back
Contact Details

Wanraay 4
6673 DN Andelst
The Netherlands

T +31 24 7890048
M +31 64 5108743
Site: ROYALpofessional |  Copyright ©2018  FTM Werving & Advies
Home   |   Contact   |   Newsletter   |   Print this page  |   Privacy Statement