Bemiddelen van composietwerkers

Personeelswerving
FTM Werving & Advies heeft ruim 15 jaar ervaring in werving & selectie van composietwerkers op alle niveaus. Tevens bemiddelen wij in collegiaal aan- en uitbesteden van werk in de composietenbranche.

Door ons uitgebreide Europees netwerk van ervaren Nederlandse, Poolse en Engelse composietwerkers en de know-how van de branche, zijn wij in staat om snel een adequate oplossing aan te bieden voor uw personeelsbezetting.

Kandidatenaanbod

-   Engineers
-   Handlamineerders
-   RTM en Vacuümfolie specialisten
-   Gellcoat- en polyesterspuiters
-   Afwerkers
-   Gellcoat- en polyesterreparateurs
-   Productiemedewerkers
-   Leidinggevend personeel


Collegiaal aan- en uitbesteden van werk
Heeft u een overcapaciteit aan werk en zoekt u een partij om werk aan uit te besteden? Heeft u juist personeel en ruimte over om extra werk aan te nemen? Heeft u voor een specifieke opdracht onvoldoende know-how in huis? Schakel ons ook bij deze vraagstukken in voor een professionele bemiddeling. Door ons landelijk netwerk zijn wij goed op de hoogte van vraag en aanbod, know-how en specialismen in de branche. En waar nodig kunnen wij u uiteraard ook nog voorzien van extra personeel.

Payrollen van uw medewerkers
Werft u liever zelf uw personeel, maar wilt u deze mensen wel flexibel inzetten? Laat FTM Werving & Advies uw medewerkers payrollen. U krijgt dan een fikse korting op het reguliere tarief omdat wij geen wervingsinspanningen hebben verricht. Maximale flexibiliteit tegen minimale kosten.
Terms and conditions  |  Disclaimer
  > LoginCall me back
Contact Details

Wanraay 4
6673 DN Andelst
The Netherlands

T +31 24 7890048
M +31 64 5108743
Site: ROYALpofessional |  Copyright ©2018  FTM Werving & Advies
Home   |   Contact   |   Newsletter   |   Print this page  |   Privacy Statement