Werkgevers

Introductie FTM Backoffice
Onze core business is Werving & Selectie, oftewel het bemiddelen tussen mensen en werk. Indien kandidaten op uitzend- of detacheringbasis gaan werken, brengt dat veel financiële en administratieve werkzaamheden met zich mee. Om al deze processen vlekkeloos en volgens de laatste regels te laten verlopen, heeft FTM Werving & Advies er voor gekozen om haar Back Office activiteiten uit te besteden aan Flint Personeelspartner. Een servicegerichte organisatie die de backoffice verzorgt voor diverse arbeidsintermediairs.

Flint Personeelspartner neemt het juridisch werkgeverschap op zich en verzorgt alle administratieve werkzaamheden die te maken hebben met het ter beschikking stellen van onze kandidaten aan opdrachtgevers. Het gaat dan om contractbeheer met onze klanten en werknemers, urenregistratie, verloning, pensioenreserveringen en -afdrachten, facturatie, debiteurenbeheer, contacten met UWV en belastingdienst, loonaangiften en loonbeslagen.

Zekerheid inzake Wet Keten Aansprakelijkheid
Voor werknemers die u via Flint Personeelspartner inleent bent u gevrijwaard van allerlei soorten naheffingen en WKA aansprakelijkheid, door hun uitgebreide certificeringen en controles. Klik hier voor het overzicht van Certificaten , lidmaatschappen en overige relevante documentatie t.a.v. de Wet Keten Aansprakelijkheid.
Terms and conditions  |  Disclaimer
  > LoginCall me back
Contact Details

Wanraay 4
6673 DN Andelst
The Netherlands

T +31 24 7890048
M +31 64 5108743
Site: ROYALpofessional |  Copyright ©2018  FTM Werving & Advies
Home   |   Contact   |   Newsletter   |   Print this page  |   Privacy Statement